Crostini amb préssec, ricotta, ruca i festucs
De Myrto Kalle
Data de publicació: 12 de març del 2024
Una combinació inesperada que t'encantarà. La dolçor del préssec, l'acidesa de la ruca i el toc cruixent dels festucs creen una harmonia perfecta.Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 baguet
- 2 préssecs
- 230g de formatge ricotta
- 1 grapat de festucs sense closca
- Crema de vinagre balsàmic
- Ruca
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre
Preparació
Pas 1
Precalenta el forn a 220 graus.Pas 2
Talla la baguet a trossos.Pas 3
Col·loca els trossos de baguet en una safata i pinta’ls amb oli d’oliva.Pas 4
Enforna el pa uns 8-10 minuts fins que quedi torrat.Pas 5
Pica els festucs.Pas 6
Unta els trossos de baguet amb la ricotta. Afegeix-hi a sobre un tros de préssec i una mica de ruca.Pas 7
Amaneix-los amb un raig d’oli d’oliva, una mica de crema de vinagre balsàmic, sal i pebre al gust, i afegeix els festucs per sobre.