Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Crostini amb préssec, ricotta, ruca i festucs

Crostini amb préssec, ricotta, ruca i festucs

De Myrto Kalle
Data de publicació: 12 de març del 2024
Una combinació inesperada que t'encantarà. La dolçor del préssec, l'acidesa de la ruca i el toc cruixent dels festucs creen una harmonia perfecta.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 baguet
  • 2 préssecs
  • 230g de formatge ricotta
  • 1 grapat de festucs sense closca
  • Crema de vinagre balsàmic
  • Ruca
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Precalenta el forn a 220 graus.
  2. Pas 2

    Talla la baguet a trossos.
  3. Pas 3

    Col·loca els trossos de baguet en una safata i pinta’ls amb oli d’oliva.
  4. Pas 4

    Enforna el pa uns 8-10 minuts fins que quedi torrat.
  5. Pas 5

    Pica els festucs.
  6. Pas 6

    Unta els trossos de baguet amb la ricotta. Afegeix-hi a sobre un tros de préssec i una mica de ruca.
  7. Pas 7

    Amaneix-los amb un raig d’oli d’oliva, una mica de crema de vinagre balsàmic, sal i pebre al gust, i afegeix els festucs per sobre.