Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

De Bon Preu
Data de publicació: 06 d’agost del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 kg de meló
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 1 llimona
  • 100 grams de pernil 100% duroc
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela el meló , treu-ne les llavors i talla'l a daus. En un got de batedora, tritura el meló amb suc de llimona i sal al gust. Afegeix-hi poc a poc l'oli d'oliva fins que emulsioni. Aboca la crema en una gerra i reserva-la a la nevera almenys 45 minuts perquè es refredi bé.
  2. Pas 2

    Posa paper absorbent en un plat apte per a microones i reparteix-hi els talls de pernil. Posa-hi una altra cap de paper absorbent i aixafa-ho lleugerament perquè el paper quedi enganxat al pernil. Posa-ho al microones a màxima potència, 1 minut, perquè les làmines quedin ben cruixents. Si cal, cou-les 10 segons més.
  3. Pas 3

    Deixa refredar el pernil i després trosseja'l amb les mans.
  4. Pas 4

    Serveix la crema de meló freda en bols o afegeix-hi trossos de pernil cruixent. Acaba-ho amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de pebre negre acabat de moldre.