Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

De Bon Preu
Data de publicació: 06 d’agost del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 kg de meló
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 1 llimona
  • 100 grams de pernil 100% duroc
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela el meló , treu-ne les llavors i talla'l a daus. En un got de batedora, tritura el meló amb suc de llimona i sal al gust. Afegeix-hi poc a poc l'oli d'oliva fins que emulsioni. Aboca la crema en una gerra i reserva-la a la nevera almenys 45 minuts perquè es refredi bé.
  2. Pas 2

    Posa paper absorbent en un plat apte per a microones i reparteix-hi els talls de pernil. Posa-hi una altra cap de paper absorbent i aixafa-ho lleugerament perquè el paper quedi enganxat al pernil. Posa-ho al microones a màxima potència, 1 minut, perquè les làmines quedin ben cruixents. Si cal, cou-les 10 segons més.
  3. Pas 3

    Deixa refredar el pernil i després trosseja'l amb les mans.
  4. Pas 4

    Serveix la crema de meló freda en bols o afegeix-hi trossos de pernil cruixent. Acaba-ho amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de pebre negre acabat de moldre.