- Receptes
Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

Temps i porcions
1 h 40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 kg de meló
- 50 ml d'oli d'oliva verge extra
- 1 llimona
- 100 grams de pernil 100% duroc
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela el meló , treu-ne les llavors i talla'l a daus. En un got de batedora, tritura el meló amb suc de llimona i sal al gust. Afegeix-hi poc a poc l'oli d'oliva fins que emulsioni. Aboca la crema en una gerra i reserva-la a la nevera almenys 45 minuts perquè es refredi bé.Pas 2
Posa paper absorbent en un plat apte per a microones i reparteix-hi els talls de pernil. Posa-hi una altra cap de paper absorbent i aixafa-ho lleugerament perquè el paper quedi enganxat al pernil. Posa-ho al microones a màxima potència, 1 minut, perquè les làmines quedin ben cruixents. Si cal, cou-les 10 segons més.Pas 3
Deixa refredar el pernil i després trosseja'l amb les mans.Pas 4
Serveix la crema de meló freda en bols o afegeix-hi trossos de pernil cruixent. Acaba-ho amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de pebre negre acabat de moldre.