- Receptes
- Plats base llegums
Crema de pèsols amb espàrrecs i escamarlans
Crema de pèsols amb espàrrecs i escamarlans
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de maig del 2025
Prepara aquesta crema de pèsols amb espàrrecs i escamarlans. Un entrant fi i deliciós per gaudir de sabors frescos i marins.Temps i porcions
35 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 300 g de pèsols
- 4 escamarlans
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 patata
- 1 porro
- 700 ml de brou vegetal o aigua
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Mix de pebres
Preparació
Pas 1
Neteja bé el porro traient-li una capa i la part més dura i verda, talla'l a rodanxes. Es poden deixar en remull uns minuts perquè deixin anar la terra. Escorre'ls.Pas 2
En una cassola amb un rajolí d'oli, ofega els porros a foc suau uns minuts, vigilant, perquè es cremen amb facilitat.Pas 3
Afegeix la patata tallada a daus petits, remena-ho un minut i incorpora-hi els pèsols. Ofega-ho un minut i posa-hi els espàrrecs, traient-los el final de la tija. Reserva quatre puntes d'espàrrecs per a la presentació.Pas 4
Aboca el brou, tapa-ho i cuina-ho 30 minuts. Tritura-ho i rectifica de sal i pebrePas 5
Pela els escamarlans i passa'ls per la planxa o la paella amb les puntes d'espàrrecs. Salpebra-ho i serveix-los amb la crema de pèsols.