Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Crema de pèsols amb espàrrecs i escamarlans

Crema de pèsols amb espàrrecs i escamarlans

Crema de pèsols amb espàrrecs i escamarlans

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de maig del 2025
Prepara aquesta crema de pèsols amb espàrrecs i escamarlans. Un entrant fi i deliciós per gaudir de sabors frescos i marins.
Compra els ingredients

Temps i porcions

35 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 300 g de pèsols
  • 4 escamarlans
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1 patata
  • 1 porro
  • 700 ml de brou vegetal o aigua
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Mix de pebres

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja bé el porro traient-li una capa i la part més dura i verda, talla'l a rodanxes. Es poden deixar en remull uns minuts perquè deixin anar la terra. Escorre'ls.
  2. Pas 2

    En una cassola amb un rajolí d'oli, ofega els porros a foc suau uns minuts, vigilant, perquè es cremen amb facilitat.
  3. Pas 3

    Afegeix la patata tallada a daus petits, remena-ho un minut i incorpora-hi els pèsols. Ofega-ho un minut i posa-hi els espàrrecs, traient-los el final de la tija. Reserva quatre puntes d'espàrrecs per a la presentació.
  4. Pas 4

    Aboca el brou, tapa-ho i cuina-ho 30 minuts. Tritura-ho i rectifica de sal i pebre
  5. Pas 5

    Pela els escamarlans i passa'ls per la planxa o la paella amb les puntes d'espàrrecs. Salpebra-ho i serveix-los amb la crema de pèsols.