Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Crema de carbassa amb pebre

Crema de carbassa amb pebre

De Bon Preu
Data de publicació: 01 d’octubre del 2024
Aprèn com preparar una crema de carbassa amb pebre, una recepta fàcil i nutritiva.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 600 g de carbassa
  • 1 ceba vermella
  • 0.25 de bulb de fonoll
  • 700 ml de brou
  • 1 cullerada de nata
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla la ceba, ofega-la en una cassola amb una cullerada d'oli d'oliva.
  2. Pas 2

    Pela i talla la carbassa a trossos i afegeix-los a la cassola. Incorpora-hi el fonoll tallat, ofega-ho uns minuts i salpebra-ho.
  3. Pas 3

    Afegeix el brou, tapa-ho i cuina-ho 20 minuts.
  4. Pas 4

    Serveix-ho, si vols, amb una cullerada de nata.