Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Crema de llamàntol

Crema de llamàntol

De Bon Preu
Data de publicació: 12 de desembre del 2024
Prepara una crema de llamàntol casolana cremosa i suau. Amb la nostra recepta fàcil, gaudiràs d'un plat gourmet sense sortir de casa. Ideal per sorprendre els teus convidats! Segueix pas a pas aquesta recepta que t'hem preparat.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 500 grams de llamàntol
  • 1/2 porro
  • 1/2 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 pastanaga
  • 1 patata
  • 50 ml de nata per cuinar
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació

  1. Pas 1

    En primer lloc, pela i trosseja la patata, la pastanaga i la ceba.
  2. Pas 2

    Posa una cassola al foc amb aigua, oli d'oliva verge i una miqueta de sal al gust.
  3. Pas 3

    Quan comenci a bullir, tira el llamàntol, que ja tindrem net de la peixateria, juntament amb la patata, la pastanaga i la ceba, i deixa coure durant 15 minuts.
  4. Pas 4

    Passats els 15 minuts, retira el llamàntol de la cassola i deixa que la resta d'ingredients es continuen coent.
  5. Pas 5

    Ara és el moment de llevar el cap i les pinces del llamàntol, i tirar aquestes parts en la cassola de nou perquè continuïn aportant gust.
  6. Pas 6

    Per part seva, el llamàntol ha de refredar-se abans que l'obrim.
  7. Pas 7

    Una vegada llestes les verdures i la patata, les colem i, abans de tornar a tirar-les a la cassola, ofega el porro trossejat amb oli d'oliva verge fins que agafi color.
  8. Pas 8

    Llavors, afegeix la resta d'ingredients (excepte les pinces i el cap del llamàntol) i deixar que se sofregeixi tot junt perquè els sabors s'integrin.
  9. Pas 9

    Col·loca les pinces i el cap del llamàntol en la batedora i el triturem afegint aigua.
  10. Pas 10

    Cola el brou resultant i l'afegim a la casserola amb la resta de les verdures i salpebra tots els ingredients al gust. Afegint més aigua i els 50 ml de nata per a cuinar, tritura la mescla de verdures amb patata i llamàntol fins a aconseguir la textura d'una crema.
  11. Pas 11

    Obra el llamàntol per la part de baix i talla la carn en trossets petits. Una vegada tenim la crema llista, afegeix els trossets de llamàntol.