
Corona de formatge fresc amb carbassa rostida
De Bon Preu
Data de publicació: 13 de novembre del 2025
Una explosió de colors i sabors! Aquesta corona de formatge fresc amb carbassa rostida combina la suavitat del formatge amb el toc dolç i especiat de la carbassa. Un plat fàcil, saludable i amb un punt elegant que enamora a primera vista.Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 carbassa
- Mitja culleradeta de comí en pols
- 200 grams de formatge fresc
- 2 cullerades de festucs
- 2 cullerades de mel
- Orenga en sec
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva verge extra
Preparació
Pas 1
Talla la carbassa a daus i amaneix-la amb oli d'oliva verge extra, comí, sal i pebre.Pas 2
Rosteix la carbassa al forn a 190 °C fins que sigui tendra i daurada.Pas 3
Pica lleugerament els festucs.Pas 4
Esmicola el formatge fresc i forma una corona al plat.Pas 5
Col·loca-hi la carbassa al damunt.Pas 6
Decora amb els festucs, orenga i un rajolí de mel.