Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Corona de formatge fresc amb carbassa rostida

Corona de formatge fresc amb carbassa rostida

De Bon Preu
Data de publicació: 13 de novembre del 2025
Una explosió de colors i sabors! Aquesta corona de formatge fresc amb carbassa rostida combina la suavitat del formatge amb el toc dolç i especiat de la carbassa. Un plat fàcil, saludable i amb un punt elegant que enamora a primera vista.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 carbassa
  • Mitja culleradeta de comí en pols
  • 200 grams de formatge fresc
  • 2 cullerades de festucs
  • 2 cullerades de mel
  • Orenga en sec
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva verge extra

Preparació

  • Pas 1

    Talla la carbassa a daus i amaneix-la amb oli d'oliva verge extra, comí, sal i pebre.
  • Pas 2

    Rosteix la carbassa al forn a 190 °C fins que sigui tendra i daurada.
  • Pas 3

    Pica lleugerament els festucs.
  • Pas 4

    Esmicola el formatge fresc i forma una corona al plat.
  • Pas 5

    Col·loca-hi la carbassa al damunt.
  • Pas 6

    Decora amb els festucs, orenga i un rajolí de mel.