- Receptes
Coca d'escalivada i sardines

Coca d'escalivada i sardines
De Sofia Janer
Data de publicació: 02 de setembre del 2025
Aquesta recepta és una manera diferent de preparar una coca d’escalivada a casa amb una massa de pizza.Temps i porcions
2 hTemps total
2Porcions
Ingredients
- 1 massa de pizza
- 3 pebrots vermells
- 1 albergínia
- 6 escalunyes
- 1 llauna de sardinetes en oli d'oliva
- Oli d'oliva
- Sal en escates
- Pebre
Preparació
Pas 1
En una safata de forn, cuinarem les verdures al forn a 200ºC amb la pell (excepte les escalunyes, que les pelarem) untades amb un raig d’oli d’oliva durant 45 minuts, els donarem la volta i cuinarem fins que la pell del pebrot estigui ben torrada.Pas 2
Si podem, deixarem dins el forn la verdura unes hores o bé les passarem a un bol filmat, perquè es refredin i les puguem pelar amb facilitat.Pas 3
Quan tinguem l’escalivada feta, només ens farà falta cuinar la massa de pinsa romana 12 minuts a 200ºC amb l’escalivada, un raig d’oli d’oliva i pebre i acabar-la amb les sardinetes, sal, pebre i un bon raig d’oli d’oliva