Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Coca d'escalivada i sardines

Coca d'escalivada i sardines

De Sofia Janer
Data de publicació: 02 de setembre del 2025
Aquesta recepta és una manera diferent de preparar una coca d’escalivada a casa amb una massa de pizza.
Compra els ingredients

Temps i porcions

2 hTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 1 massa de pizza
  • 3 pebrots vermells
  • 1 albergínia
  • 6 escalunyes
  • 1 llauna de sardinetes en oli d'oliva
  • Oli d'oliva
  • Sal en escates
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    En una safata de forn, cuinarem les verdures al forn a 200ºC amb la pell (excepte les escalunyes, que les pelarem) untades amb un raig d’oli d’oliva durant 45 minuts, els donarem la volta i cuinarem fins que la pell del pebrot estigui ben torrada.
  2. Pas 2

    Si podem, deixarem dins el forn la verdura unes hores o bé les passarem a un bol filmat, perquè es refredin i les puguem pelar amb facilitat.
  3. Pas 3

    Quan tinguem l’escalivada feta, només ens farà falta cuinar la massa de pinsa romana 12 minuts a 200ºC amb l’escalivada, un raig d’oli d’oliva i pebre i acabar-la amb les sardinetes, sal, pebre i un bon raig d’oli d’oliva