Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Coca de llardons amb taronja confitada i pinyons

Coca de llardons amb taronja confitada i pinyons

De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Descobreix com fer una autèntica coca de llardons amb taronja confitada i pinyons. Una recepta tradicional catalana perfecta per a qualsevol celebració.
Compra els ingredients

Temps i porcions

50 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 làmines de pasta de full
  • 150 grams de llardons
  • 100 grams de pinyons
  • 80 grams de sucre
  • 50 grams de taronja confitada
  • 1 ou
  • Sucre de llustre

Preparació

  1. Pas 1

    Preescalfa el forn a 200 °C, amb escalfor a dalt i a baix.
  2. Pas 2

    Estén la làmina de pasta de full sobre una superfície plana i espolsa-hi una mica de farina perquè no s’enganxi.
  3. Pas 3

    Pica els llardons amb les mans o un ganivet i reparteix-los uniformement per la meitat de la làmina de pasta de full.
  4. Pas 4

    Escampa els trossets de taronja confitada sobre els llardons.
  5. Pas 5

    Plega la làmina de pasta de full per la meitat, cobrint els llardons i la taronja. Premsa-la lleugerament amb un corró perquè els ingredients quedin ben integrats.
  6. Pas 6

    Pinta la superfície amb ou i reparteix els pinyons per sobre, pressionant-los suaument perquè s’enganxin. Espolsa-hi sucre al gust.
  7. Pas 7

    Col·loca la coca en una safata de forn folrada amb paper de forn i cou-la 15-20 minuts, fins que estigui daurada i cruixent.
  8. Pas 8

    Deixa-la refredar lleugerament i, si vols, espolsa-hi sucre llustre abans de servir-la.