- Receptes
Coca de llardons amb taronja confitada i pinyons
Coca de llardons amb taronja confitada i pinyons
De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Descobreix com fer una autèntica coca de llardons amb taronja confitada i pinyons. Una recepta tradicional catalana perfecta per a qualsevol celebració.Temps i porcions
50 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 làmines de pasta de full
- 150 grams de llardons
- 100 grams de pinyons
- 80 grams de sucre
- 50 grams de taronja confitada
- 1 ou
- Sucre de llustre
Preparació
Pas 1
Preescalfa el forn a 200 °C, amb escalfor a dalt i a baix.Pas 2
Estén la làmina de pasta de full sobre una superfície plana i espolsa-hi una mica de farina perquè no s’enganxi.Pas 3
Pica els llardons amb les mans o un ganivet i reparteix-los uniformement per la meitat de la làmina de pasta de full.Pas 4
Escampa els trossets de taronja confitada sobre els llardons.Pas 5
Plega la làmina de pasta de full per la meitat, cobrint els llardons i la taronja. Premsa-la lleugerament amb un corró perquè els ingredients quedin ben integrats.Pas 6
Pinta la superfície amb ou i reparteix els pinyons per sobre, pressionant-los suaument perquè s’enganxin. Espolsa-hi sucre al gust.Pas 7
Col·loca la coca en una safata de forn folrada amb paper de forn i cou-la 15-20 minuts, fins que estigui daurada i cruixent.Pas 8
Deixa-la refredar lleugerament i, si vols, espolsa-hi sucre llustre abans de servir-la.