Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Cloïsses a la marinera

Cloïsses a la marinera

De Bon Preu
Data de publicació: 13 de novembre del 2025
Les cloïsses a la marinera són un clàssic de la cuina mediterrània que destaca per la seva senzillesa i intens sabor a mar. Aquesta recepta combina ingredients frescos com la ceba, l’all, el llorer i el pebre vermell amb un toc de brandi i xerès, creant una salsa rica i aromàtica que acompanya perfectament les cloïsses. Ideal com a entrant o plat principal, és una proposta ràpida i deliciosa per gaudir del millor de la cuina i el mar.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 20 minTemps total

Ingredients

  • 1.5 kg de cloïsses
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all picats
  • 100 grans de salsa de tomàquet
  • 100 ml de brandi
  • 100 ml de xerès
  • Fulla de llorer
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

Preparació

  • Pas 1

    Pica la ceba, l'all i el llorer. Sofregeix-lo en una cassola baixa amb una mica d'oli.
  • Pas 2

    Quan agafi color, incorpora-hi les cloïsses, empolsina-ho amb pebre vermell, remena-ho una mica i afegeix-hi el brandi. Flambeja-ho.
  • Pas 3

    Quan la flama s'apagui, posa-hi la salsa de tomàquet, el xerès i cou-ho perquè s'obrin les cloïsses.
  • Pas 4

    Retira les cloïsses de la cassola i posa-les als plats. Mentrestant, redueix la salsa a foc viu i reparteix-la per sobre les cloïsses. Serveix-jo amb una mica de julivert picat.