- Receptes
Carpacció de meló

Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1/4 de meló cantalup
- 1/4 de meló de gàl·lia
- 1/4 de meló
- 100 grams de formatge feta
- 2 o 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
- Herbes fresques (menta, alfàbrega...)
- Sal en escates
- Suc de 1/2 llima o llimona
Preparació
Pas 1
Treu la pell i les llavors als tres tipus de meló. Tria peces madures però fermes.Pas 2
Fes servir una mandolina o un ganivet molt esmolat per tallar el meló a làmines finíssimes, tipus carpaccio. Intenta mantenir-les semblants en mida.Pas 3
En una safata o plat gran, disposa les làmines alternant colors i tipus de meló, lleugerament superposades. Pots fer ones o deixar-les planes al plat.Pas 4
Reparteix el formatge feta per sobre, a trossets irregulars o esmicolat amb els dits.Pas 5
Ruixa-ho amb l’oli d’oliva verge extra. Si vols més frescor o acidesa, afegeix-hi unes gotes de suc de llima o llimona.Pas 6
Afegeix pebre negre al gust, sal en escates si ho creus necessari, i decora-ho amb les herbes fresques just abans de servir