Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Carpacció de meló

Carpacció de meló

De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juliol del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1/4 de meló cantalup
  • 1/4 de meló de gàl·lia
  • 1/4 de meló
  • 100 grams de formatge feta
  • 2 o 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Herbes fresques (menta, alfàbrega...)
  • Sal en escates
  • Suc de 1/2 llima o llimona

Preparació

  1. Pas 1

    Treu la pell i les llavors als tres tipus de meló. Tria peces madures però fermes.
  2. Pas 2

    Fes servir una mandolina o un ganivet molt esmolat per tallar el meló a làmines finíssimes, tipus carpaccio. Intenta mantenir-les semblants en mida.
  3. Pas 3

    En una safata o plat gran, disposa les làmines alternant colors i tipus de meló, lleugerament superposades. Pots fer ones o deixar-les planes al plat.
  4. Pas 4

    Reparteix el formatge feta per sobre, a trossets irregulars o esmicolat amb els dits.
  5. Pas 5

    Ruixa-ho amb l’oli d’oliva verge extra. Si vols més frescor o acidesa, afegeix-hi unes gotes de suc de llima o llimona.
  6. Pas 6

    Afegeix pebre negre al gust, sal en escates si ho creus necessari, i decora-ho amb les herbes fresques just abans de servir