- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Canelons de codonyat amb escarola i pera
Canelons de codonyat amb escarola i pera
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de novembre del 2024
Prepara uns irresistibles canelons de codonyat amb escarola i pera amb aquesta recepta que et proposem. Unes postres úniques i perfectes per a qualsevol ocasió!Temps i porcions
25 minTemps total
2Porcions
Ingredients
- 250 g de codonyat
- 200 g de formatge
- 12 fulles d'escarola
- 0.5 llimona
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge extra
Preparació
Pas 1
Talla el codonyat a làmines, ni molt fines ni massa gruixudes, perquè es puguin enrotllar amb facilitat.Pas 2
Neteja i escorre les fulles d'escarola i talla-les a mà a trossos no gaire petits.Pas 3
Per a la vinagreta, barreja1 cullerada d'oli d'oliva, 1 culleradeta de mostassa de Dijon i unes gotes de llimona.Pas 4
Talla tires de formatge. Estén sobre la làmina de codonyat un grapat d'escarola amanida, gairebé sobre la vora, i afegeix-hi uns bastons fins de formatge.Pas 5
Embolica-ho amb cura, pinta-ho amb una mica d'oli i serveix-ho.