Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Canelons de codonyat amb escarola i pera

Canelons de codonyat amb escarola i pera

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de novembre del 2024
Prepara uns irresistibles canelons de codonyat amb escarola i pera amb aquesta recepta que et proposem. Unes postres úniques i perfectes per a qualsevol ocasió!
Compra els ingredients

Temps i porcions

25 minTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 250 g de codonyat
  • 200 g de formatge
  • 12 fulles d'escarola
  • 0.5 llimona
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra

Preparació

  1. Pas 1

    Talla el codonyat a làmines, ni molt fines ni massa gruixudes, perquè es puguin enrotllar amb facilitat.
  2. Pas 2

    Neteja i escorre les fulles d'escarola i talla-les a mà a trossos no gaire petits.
  3. Pas 3

    Per a la vinagreta, barreja1 cullerada d'oli d'oliva, 1 culleradeta de mostassa de Dijon i unes gotes de llimona.
  4. Pas 4

    Talla tires de formatge. Estén sobre la làmina de codonyat un grapat d'escarola amanida, gairebé sobre la vora, i afegeix-hi uns bastons fins de formatge.
  5. Pas 5

    Embolica-ho amb cura, pinta-ho amb una mica d'oli i serveix-ho.