Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Caldereta de peix amb gambes, bolets i pomes

Caldereta de peix amb gambes, bolets i pomes

De Bon Preu
Data de publicació: 18 de novembre del 2025
Una caldereta de peix amb gambes, bolets i pomes que combina mar i muntanya amb un toc dolç sorprenent. Cremosa i plena de sabor, perfecta per donar un aire especial a qualsevol àpat.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 800 grams de peix
  • 200 grams de bolets
  • 200 grams de gambes
  • 2 pomes
  • 2 patates grosses
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d'all
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 litre de brou de peix
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 2 fulles de llorer
  • 1 branca de farigola
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 cullerada de farina
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust
  • Julivert fresc pica

Preparació

  • Pas 1

    Pela i pica la ceba i els alls. Talla el pebrot vermell a tires fines. Ratlla els tomàquets. Pela les patates i talla-les a rodanxes d'1 cm. Pela les pomes i talla-les a daus mitjans. Neteja els bolets i talla'ls a trossos si són grossos.
  • Pas 2

    En una cassola gran, escalfa un raig d'oli d'oliva i salta-hi les gambes 30 s per cada costat. Reserva-les. Posa una mica més d'oli i sofregeix la ceba fins que estigui transparenti tendra, uns 5-7 min.
  • Pas 3

    Incorpora-hi l'all picat i el pebrot vermell i cuina-ho tot fins que el pebrot estigui tendre. Afegeix-hi els tomàquets i cou-ho 10 min.
  • Pas 4

    Incorpora els bolets i cuina'ls 5 min. Posa-hi les patates i la farina i remena-ho bé.
  • Pas 5

    Condimenta-ho amb el pebre vermell i aboca-hi el vi blanc. Deixa-ho reduir 3 min i posa-hi el brou, el llorer, i la farigola. Cou-ho 20 min.
  • Pas 6

    Posa el peix, les pomes i les gambes, reparteix-ho bé i cuina-ho 10 min més. Rectifica-ho de sal i pebre al gust i deixa-ho reposar uns minuts abans de servir-lo.