Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Calçots al forn amb romesco

Calçots al forn amb romesco

De Bon Preu
Data de publicació: 15 de gener del 2025
Gaudeix de la temporada dels calçots amb aquesta recepta tradicional. Aprèn a fer calçots al forn amb salsa romesco de forma fàcil i ràpida.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 manat de calçots
  • 5 tomàquets
  • 1 cap d'alls
  • 50 g d'avellanes torrades
  • 30 g d'ametlles torrades
  • 1 nyora hidratada
  • 6 cullerades de vinagre de poma
  • 120 ml d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de pebre vermell
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Escaliva els tomàquets i la cabeça d'alls.
  2. Pas 2

    Pela els tomàquets escalivats i barreja'ls amb la resta dels ingredients en un got de túrmix. Afegeix-hi les avellanes i les ametlles torrades, la polpa de nyora, els alls escalivats, oli, vinagre i pebre vermell. Tritura-ho.
  3. Pas 3

    Neteja els calçots, iguala'n les puntes i treu-ne l'arrel. Estén-los en una safata per a forn folrada en paper vegetal i pinta'ls amb oli. Cou-los a 175 ºC fins que estiguin cuits i serveix-los amb la salsa romesco.