Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Cabrit guisat

Cabrit guisat

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Descobreix l'autèntic sabor del cabrit guisat. Recepta casolana amb molt de sabor i fàcil de preparar.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 35 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1.5 kg de cabrit
  • 4 grans d'all
  • 2 cebes
  • 1 porro
  • 1 pebrot
  • 1 pastanaga
  • 20 grams de farina
  • 1 got de Brandi
  • 1 got de vi blanc
  • Brou de carn
  • Farigola
  • Romaní
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació

  1. Pas 1

    Salpebra generosament el cabrit i reparteix-ho bé amb les mans.
  2. Pas 2

    Posa un raig d’oli d’oliva en una cassola ben grossa i introdueix-hi els talls de carn. Marca’ls a foc alt, que quedin ben rossos, i retira’ls de la cassola i reserva’ls.
  3. Pas 3

    Pela i pica els alls i les cebes. Talla la resta de les verdures a trossos i posa-ho tot a la cassola. Rectifica-ho de sal i cou les verdures i les hortalisses a foc mitjà, remenant de tant en tant.
  4. Pas 4

    Quan les verdures estiguin ben cuites, posa-hi una cullerada de farina i remena-ho.
  5. Pas 5

    Aboca-hi el brandi i el vi i apuja el foc, perquè l’alcohol s’evapori, un parell de minuts. Torna a incorporar la carn a la cassola i afegeix-hi les branques de farigola i romaní (les pots lligar amb fil de cuina).
  6. Pas 6

    Cobriu-ho tot amb el brou i poseu-ho a foc mitjà, que faci xup-xup, uns 75 min. La carn ha de quedar molt tendra, però sense desfer-se.
  7. Pas 7

    Si la salsa és molt líquida, podeu apujar el foc al final de la cocció perquè redueixi una mica, o afegir-hi una cullerada de midó de blat de moro per espessir-la.