- Receptes
Cabrit guisat

Cabrit guisat
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Descobreix l'autèntic sabor del cabrit guisat. Recepta casolana amb molt de sabor i fàcil de preparar.Temps i porcions
1 h 35 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1.5 kg de cabrit
- 4 grans d'all
- 2 cebes
- 1 porro
- 1 pebrot
- 1 pastanaga
- 20 grams de farina
- 1 got de Brandi
- 1 got de vi blanc
- Brou de carn
- Farigola
- Romaní
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
Preparació
Pas 1
Salpebra generosament el cabrit i reparteix-ho bé amb les mans.Pas 2
Posa un raig d’oli d’oliva en una cassola ben grossa i introdueix-hi els talls de carn. Marca’ls a foc alt, que quedin ben rossos, i retira’ls de la cassola i reserva’ls.Pas 3
Pela i pica els alls i les cebes. Talla la resta de les verdures a trossos i posa-ho tot a la cassola. Rectifica-ho de sal i cou les verdures i les hortalisses a foc mitjà, remenant de tant en tant.Pas 4
Quan les verdures estiguin ben cuites, posa-hi una cullerada de farina i remena-ho.Pas 5
Aboca-hi el brandi i el vi i apuja el foc, perquè l’alcohol s’evapori, un parell de minuts. Torna a incorporar la carn a la cassola i afegeix-hi les branques de farigola i romaní (les pots lligar amb fil de cuina).Pas 6
Cobriu-ho tot amb el brou i poseu-ho a foc mitjà, que faci xup-xup, uns 75 min. La carn ha de quedar molt tendra, però sense desfer-se.Pas 7
Si la salsa és molt líquida, podeu apujar el foc al final de la cocció perquè redueixi una mica, o afegir-hi una cullerada de midó de blat de moro per espessir-la.