Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Botifarra amb mongetes i ceba caramel·litzada

Botifarra amb mongetes i ceba caramel·litzada

Botifarra amb mongetes i ceba caramel·litzada

De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Un plat de cullera tradicional i reconfortant. Aprèn a fer botifarra amb mongetes i ceba caramel·litzada. Un plat senzill però ple de sabor, ideal per a qualsevol dia de la setmana.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 2 botifarres
  • 2 cebes
  • 1 all tendre
  • 400 g de mongetes
  • 2 grans d'all
  • 1 grapat de julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla la ceba a la juliana. Ofega-la en un cassó petit amb oli a foc mitjà. Abaixa el foc i ves remenant perquè no s'enganxi i deixi anar el propi sucre.
  2. Pas 2

    Pela i pica l'all tendre, sofregeix-lo lleugerament en una paella i afegeix-hi les mongetes. Rectifica-ho de sal i pebre.
  3. Pas 3

    Cuina les botifarres a la planxa. Punxa-les i ves girant-les perquè es coguin per ambdós costats. Serveix-les amb una mica de ceba i les mongetes.