- Receptes
Bunyols de vent

Bunyols de vent
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de març del 2025
Segueix aquesta recepta de bunyols de vent casolans i gaudeix d'un dolç cruixent per fora i esponjós per dins. Fàcils i deliciosos!Temps i porcions
1 hTemps total
30Porcions
Ingredients
- 75 grams de farina
- 125 ml de llet
- 3 ous
- 25 g de sucre
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Llevat
- Anís
Preparació
Pas 1
En un bol posa la farina en forma de volcà i incorpora-hi la llet, els ous, el sucre, la sal i el llevat. Barreja-ho tot fins obtenir una massa homogènia. Deixa-ho reposar durant dues hores, tapat i en un lloc temperat. D'aquesta manera la massa doblarà el seu volum.Pas 2
Agafa petites porcions de massa i fes-les agafar la forma definitiva. Posa oli abundant en una paella i quan estigui ben calent, afegeix-hi les porcions de massa. Deixa-les coure fins que quedin daurades.Pas 3
Retira els bunyols de la paella, escorra'ls l'oli i afegeix una mica d'anís i sucre per sobre.