Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
bunyols de vent

Bunyols de vent

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de març del 2025
Segueix aquesta recepta de bunyols de vent casolans i gaudeix d'un dolç cruixent per fora i esponjós per dins. Fàcils i deliciosos!
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
30Porcions

Ingredients

  • 75 grams de farina
  • 125 ml de llet
  • 3 ous
  • 25 g de sucre
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Llevat
  • Anís

Preparació

  1. Pas 1

    En un bol posa la farina en forma de volcà i incorpora-hi la llet, els ous, el sucre, la sal i el llevat. Barreja-ho tot fins obtenir una massa homogènia. Deixa-ho reposar durant dues hores, tapat i en un lloc temperat. D'aquesta manera la massa doblarà el seu volum.
  2. Pas 2

    Agafa petites porcions de massa i fes-les agafar la forma definitiva. Posa oli abundant en una paella i quan estigui ben calent, afegeix-hi les porcions de massa. Deixa-les coure fins que quedin daurades.
  3. Pas 3

    Retira els bunyols de la paella, escorra'ls l'oli i afegeix una mica d'anís i sucre per sobre.