- Receptes
Botifarra amb mongetes i ceba caramel·litzada

Botifarra amb mongetes i ceba caramel·litzada
De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Un plat de cullera tradicional i reconfortant. Aprèn a fer botifarra amb mongetes i ceba caramel·litzada. Un plat senzill però ple de sabor, ideal per a qualsevol dia de la setmana.Temps i porcions
30 minTemps total
2Porcions
Ingredients
- 2 botifarres
- 2 cebes
- 1 all tendre
- 400 g de mongetes
- 2 grans d'all
- 1 grapat de julivert
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela i talla la ceba a la juliana. Ofega-la en un cassó petit amb oli a foc mitjà. Abaixa el foc i ves remenant perquè no s'enganxi i deixi anar el propi sucre.Pas 2
Pela i pica l'all tendre, sofregeix-lo lleugerament en una paella i afegeix-hi les mongetes. Rectifica-ho de sal i pebre.Pas 3
Cuina les botifarres a la planxa. Punxa-les i ves girant-les perquè es coguin per ambdós costats. Serveix-les amb una mica de ceba i les mongetes.