Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Moniato amb formatge de cabra, nous, mel i cibulet

Moniato amb formatge de cabra, nous, mel i cibulet

Moniato amb formatge de cabra, nous, mel i cibulet

De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2025
Aquesta recepta és una combinació deliciosa i equilibrada de sabors de temporada que combina el dolç i salat. Ideal com a entrant o plat lleuger.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 2 moniatos
  • 2 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 cullerada d'herbes provençals
  • Sal
  • Pebre negre
  • 200 grams de formatge madurat de cabra amb floridura
  • 50 ml de nata per muntar
  • 50 grams de nous pelades
  • 2 cullerada de mel
  • 1 manat de cibulet

Preparació

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 200 ºC, amb ventilació.
  2. Pas 2

    Neteja bé la pela dels moniatos. Talla els extrems del moniato i, a continuació, talla els moniatos a rodanxes d'1 cm.
  3. Pas 3

    Posa’ls en un bol i posa-hi un bon raig d’oli d'oliva. Amaneix-ho amb les herbes, pebre i sal i remena-ho bé.
  4. Pas 4

    Estén les rodanxes de moniato en una sola capa sobre una safata de forn folrada i cou-les 20 min, fins que estiguin tendres. Deixa-les refredar.
  5. Pas 5

    En un bol petit, mescla les nous amb la mel i posa-hi una mica sal. Posa-les en una safata de forn i aprofita l’escalfor del forn de la cocció dels moniatos per coure-les 5-7 min. Retira-les, remena-les i reserva-les.
  6. Pas 6

    Treu la pela del formatge i trenca’l a trossos en un bol. Mescla’l amb la nata, fins que quedi una textura homogènia.
  7. Pas 7

    Posa les rodanxes de moniato a la safata de servir i reparteix-hi el formatge batut per sobre.
  8. Pas 8

    Trenca les nous torrades a trossets i posa-les sobre el formatge. Acaba-ho amb una mica de cibulet fresc picat.