- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Bledes amb pinyons i panses
Bledes amb pinyons i panses
De Bon Preu
Data de publicació: 17 de febrer del 2025
Gaudeix d'aquesta recepta tradicional i saludable. Les bledes combinades amb panses i pinyons creen un plat deliciós i nutritiu. Perfecte per a qualsevol ocasió!Temps i porcions
25 minTemps total
3Porcions
Ingredients
- 1 manat de bledes
- 1 porro
- 1 tassa de pinyons
- 1 tassa de panses
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Renta i trosseja les bledes. Posa-les en una cassola només amb l'aigua per cobrir-les. Tapa i cuina-ho 4 minuts. Escorre-ho i reserva-ho.Pas 2
Neteja el porro i talla'l a trossos molt petits. Ofega'l a foc suau, evitant que es cremi.Pas 3
Salpebra i incorpora les panses i pinyons. Ofega-ho un parell de minuts.Pas 4
Incorpora les bledes, barreja-les i serveix-ho calent.