Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Bledes amb pinyons i panses

Bledes amb pinyons i panses

De Bon Preu
Data de publicació: 17 de febrer del 2025
Gaudeix d'aquesta recepta tradicional i saludable. Les bledes combinades amb panses i pinyons creen un plat deliciós i nutritiu. Perfecte per a qualsevol ocasió!
Compra els ingredients

Temps i porcions

25 minTemps total
3Porcions

Ingredients

  • 1 manat de bledes
  • 1 porro
  • 1 tassa de pinyons
  • 1 tassa de panses
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Renta i trosseja les bledes. Posa-les en una cassola només amb l'aigua per cobrir-les. Tapa i cuina-ho 4 minuts. Escorre-ho i reserva-ho.
  2. Pas 2

    Neteja el porro i talla'l a trossos molt petits. Ofega'l a foc suau, evitant que es cremi.
  3. Pas 3

    Salpebra i incorpora les panses i pinyons. Ofega-ho un parell de minuts.
  4. Pas 4

    Incorpora les bledes, barreja-les i serveix-ho calent.