Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Pa de pessic de llimona glacejat

Pa de pessic de llimona glacejat

Pa de pessic de llimona glacejat

De Bon Preu
Data de publicació: 13 de gener del 2025
Gaudeix d'un pa de pessic de llimona glacejat fàcil i deliciós. Aquesta recepta de pa de pessic de llimona casolana és perfecta per als amants del tradicional.
Compra els ingredients

Temps i porcions

55 minTemps total
10Porcions

Ingredients

  • 200 g de sucre
  • 200 g de mantega
  • 3 ous
  • 2 llimones (ratlladura i suc)
  • 230 g de farina
  • 1 culleradeta d'impulsor
  • 80 g de sucre de llustre
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Bat la mantega a temperatura ambient amb el sucre. Ratlla la pell de dues llimones. Afegeix els ous, la ratlladura de les llimones i barreja-ho.
  2. Pas 2

    Incorpora-hi la farina, l'impulsor i la sal. Bat fins obtenir una preparació cremosa.
  3. Pas 3

    Escalfa el forn a 180 ºC. Aboca la massa en un motlle rectangular antiadherent i enforna-la durant 40-45 minuts. Verifica que està cuit introduint un escuradents, que ha de sortir net.
  4. Pas 4

    Mentrestant, barreja el sucre de llustre amb el suc de les dues llimones. Aboca-ho a sobre del pa de pessic i deixa-ho refredar.