Batut de meló amb iogurt i menta
De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Aprèn a fer un batut de meló, iogurt i menta. Una combinació perfecte de sabors que t'encantarà.Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 250g de iogurt natural
- 1 cullerada de mel o xarop d'atzavara
- 500g de polpa de meló madur
- 4 fulles de menta fresca
- 1 rajolí de suc de llima o llimona
- Gerds
Preparació
Pas 1
Barreja el iogurt amb la mel o l'atzavara. Aboca-ho en un recipient que tingui uns dos dits d'alçada. Congela-ho.Pas 2
Tritura el meló amb les fulles de menta i la llima o la llimona. Reserva-ho fins que el iogurt estigui gairebé congelat.Pas 3
Aboca-ho en gots ben freds i afegeix-hi unes boletes de iogurt que agafarem amb una cullereta.Pas 4
Reparteix els gerds al gust i serveix-ho.