Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Arròs melós amb cigrons, bacallà i espinacs

Arròs melós amb cigrons, bacallà i espinacs

Arròs melós amb cigrons, bacallà i espinacs

De Bon Preu
Data de publicació: 06 de març del 2025
Busques un arròs melós diferent? T'ensenyem a preparar aquesta recepta amb cigrons, bacallà i espinacs. Un plat complet i nutritiu!
Compra els ingredients

Temps i porcions

35 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 100 g d'espinacs frescos
  • 300 g d'arròs de gra rodó
  • 200 g de cigrons cuits
  • 300 g de bacallà fresc
  • 1.2 l de brou de verdures
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i pica la ceba i els alls. Renta molt bé les fulles d'espinacs i talla-les a trossos. Treu la pell del bacallà i talla'l a daus.
  2. Pas 2

    Escalfa un rajolí d'oli d'oliva en una cassola, tira-hi la ceba i l'all; sofregeix-ho amb un pessic de sal durant 3 minuts. Afegeix-hi els espinacs i l'arròs. Remena-ho durant uns 4 minuts.
  3. Pas 3

    Aboca el brou, remena-ho i posa-hi els cigrons. Deixa-ho que arribi al punt d'ebullició i abaixa una mica el foc. Cou-ho uns 10 minuts i incorpora-hi els daus de bacallà. Rectifica el punt de sal.
  4. Pas 4

    Deixa-ho reposar 1-2 minuts i serveix-ho.