- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base arròs
Arròs melós amb cigrons, bacallà i espinacs
Arròs melós amb cigrons, bacallà i espinacs
De Bon Preu
Data de publicació: 06 de març del 2025
Busques un arròs melós diferent? T'ensenyem a preparar aquesta recepta amb cigrons, bacallà i espinacs. Un plat complet i nutritiu!Temps i porcions
35 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 100 g d'espinacs frescos
- 300 g d'arròs de gra rodó
- 200 g de cigrons cuits
- 300 g de bacallà fresc
- 1.2 l de brou de verdures
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela i pica la ceba i els alls. Renta molt bé les fulles d'espinacs i talla-les a trossos. Treu la pell del bacallà i talla'l a daus.Pas 2
Escalfa un rajolí d'oli d'oliva en una cassola, tira-hi la ceba i l'all; sofregeix-ho amb un pessic de sal durant 3 minuts. Afegeix-hi els espinacs i l'arròs. Remena-ho durant uns 4 minuts.Pas 3
Aboca el brou, remena-ho i posa-hi els cigrons. Deixa-ho que arribi al punt d'ebullició i abaixa una mica el foc. Cou-ho uns 10 minuts i incorpora-hi els daus de bacallà. Rectifica el punt de sal.Pas 4
Deixa-ho reposar 1-2 minuts i serveix-ho.