Arròs amb cloïsses i pèsols
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Un clàssic de la cuina mediterrània. Adapta la nostra recepta d'arròs amb pèsols i cloïsses al teu gust. Infinites possibilitats!Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 grans d'all
- 100 g de favetes fresques
- 100 g de pèsols
- 1 manat de puntes d'espàrrecs
- 300 g d'arròs bomba
- 250 g de cloïsses grans
- 1.2 l de brou de peix
- Julivert picat
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Preparació
Pas 1
Pela i pica els alls. Escalfa un rajolí d'oli en una cassola i ofega-hi els alls amb una mica de sal, a foc baix durant pocs segons perquè no es cremin.Pas 2
Afegeix-hi les favetes, els pèsols i les puntes d'espàrrec. Ofega-ho 3 minuts i incorpora-hi l'arròs i les cloïsses.Pas 3
Barreja-ho bé i cobreix-ho amb el brou de peix calent. Deixa-ho coure durant uns 16-18 minuts fins que l'arròs estigui a punt. Rectifica el punt de sal.Pas 4
Pica una mica de julivert i escampa'l per sobre l'arròs, al final de la cocció. Deixa-ho reposar 3-4 minuts abans de servir-ho.