Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Arròs amb cloïsses i pèsols

Arròs amb cloïsses i pèsols

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Un clàssic de la cuina mediterrània. Adapta la nostra recepta d'arròs amb pèsols i cloïsses al teu gust. Infinites possibilitats!
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 grans d'all
  • 100 g de favetes fresques
  • 100 g de pèsols
  • 1 manat de puntes d'espàrrecs
  • 300 g d'arròs bomba
  • 250 g de cloïsses grans
  • 1.2 l de brou de peix
  • Julivert picat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i pica els alls. Escalfa un rajolí d'oli en una cassola i ofega-hi els alls amb una mica de sal, a foc baix durant pocs segons perquè no es cremin.
  2. Pas 2

    Afegeix-hi les favetes, els pèsols i les puntes d'espàrrec. Ofega-ho 3 minuts i incorpora-hi l'arròs i les cloïsses.
  3. Pas 3

    Barreja-ho bé i cobreix-ho amb el brou de peix calent. Deixa-ho coure durant uns 16-18 minuts fins que l'arròs estigui a punt. Rectifica el punt de sal.
  4. Pas 4

    Pica una mica de julivert i escampa'l per sobre l'arròs, al final de la cocció. Deixa-ho reposar 3-4 minuts abans de servir-ho.