- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Amanida italiana
Amanida italiana
De Bon Preu
Data de publicació: 17 de març del 2025
Descobreix com preparar una amanida italiana lleugera. Coneix els ingredients essencials i gaudeix de les amanides italianes més clàssiques.Temps i porcions
20 minTemps total
2Porcions
Ingredients
- 1 carbassó
- 400 g de patates
- 1 mozzarella de búfala
- 2 cdes d'olives verdes
- 5 tomàquets secs
- 1 tassa de mix de brots tendres
- 6 tomàquets cherry
- Farigola fresca
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Renta i talla el carbassó a làmines. Marca-les en una planxa o paella amb una cullerada d'oli.Pas 2
Renta i bull les patates baby amb una mica de sal, retira-les quan estiguin al dente, perquè no es trenquin.Pas 3
Col·loca les patates i el carbassó en una safata. Talla a làmines la mozzarella de búfala, afegeix els tomàquets secs, les olives, els tomàquets cherry i els brots verds.Pas 4
Amaneix amb oli d'oliva, un pols de sal i pebre, i afegeix una brots de farigola.