Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Amanida italiana

Amanida italiana

De Bon Preu
Data de publicació: 17 de març del 2025
Descobreix com preparar una amanida italiana lleugera. Coneix els ingredients essencials i gaudeix de les amanides italianes més clàssiques.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 1 carbassó
  • 400 g de patates
  • 1 mozzarella de búfala
  • 2 cdes d'olives verdes
  • 5 tomàquets secs
  • 1 tassa de mix de brots tendres
  • 6 tomàquets cherry
  • Farigola fresca
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Renta i talla el carbassó a làmines. Marca-les en una planxa o paella amb una cullerada d'oli.
  2. Pas 2

    Renta i bull les patates baby amb una mica de sal, retira-les quan estiguin al dente, perquè no es trenquin.
  3. Pas 3

    Col·loca les patates i el carbassó en una safata. Talla a làmines la mozzarella de búfala, afegeix els tomàquets secs, les olives, els tomàquets cherry i els brots verds.
  4. Pas 4

    Amaneix amb oli d'oliva, un pols de sal i pebre, i afegeix una brots de farigola.