Amanida de pasta estiuenca amb marisc
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Prepareu una amanida de pasta deliciosa en pocs minuts. Perfecte per portar a la platja o a un àpat a l'aire lliure.Temps i porcions
25 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 200 g de pasta
- 150 g de gambes cuites
- 1 gra d'all
- 5 barretes de surimi
- 4 raves
- 7 tomàquets cherry
- 1 grapat de julivert
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Cou la pasta en aigua bullint amb un pessic de sal d'acord amb les instruccions de temps del paquet. Escorre-la, refresca-la en aigua freda i reserva-la.Pas 2
Neteja i talla els tomàquets cherry a meitats i després a quarts. Talla els palets de surimi a rodanxes no gaire gruixudes. Talla els raves a làmines fines.Pas 3
Pica el julivert amb mig gra d'all, barreja-ho amb una cullerada d'oli, sal i pebre.Pas 4
Barreja els ingredients tallats, les gambes i la pasta i barreja-ho amb el julivert picat.