Amanida de pasta amb salmó i cogombre
De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Combina el millor del mar i la terra! Prepara una amanida de pasta amb salmó i cogombre fresca, deliciosa i perfecta per a l'estiu.Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 2 rodanxes o lloms de salmó
- 300g de pasta
- 2 cogombres petits
- 1 iogurt
- 2 cullerades d'olives negres
- 2 cullerades de mostassa de Dijon
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Cou la pasta en aigua abundant amb una culleradeta de sal i unes gotes d'oli.Pas 2
Talla el salmó a daus petits i cuina'ls a la paella o a la planxa, salpebrats.Pas 3
Pela el cogombre i talla'l a rodanxes i després per la meitat. Barreja la pasta amb el salmó, el cogombre i les olives.Pas 4
Mescla en un bol petit el iogurt, una culleradeta d'oli d'oliva i un pessic de mostassa de Dijon. Bat bé, afegeix-hi sal i pebre i serveix-ho amb l'amanida.