Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Amanida de pasta amb salmó i cogombre

Amanida de pasta amb salmó i cogombre

De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Combina el millor del mar i la terra! Prepara una amanida de pasta amb salmó i cogombre fresca, deliciosa i perfecta per a l'estiu.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 2 rodanxes o lloms de salmó
  • 300g de pasta
  • 2 cogombres petits
  • 1 iogurt
  • 2 cullerades d'olives negres
  • 2 cullerades de mostassa de Dijon
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Cou la pasta en aigua abundant amb una culleradeta de sal i unes gotes d'oli.
  2. Pas 2

    Talla el salmó a daus petits i cuina'ls a la paella o a la planxa, salpebrats.
  3. Pas 3

    Pela el cogombre i talla'l a rodanxes i després per la meitat. Barreja la pasta amb el salmó, el cogombre i les olives.
  4. Pas 4

    Mescla en un bol petit el iogurt, una culleradeta d'oli d'oliva i un pessic de mostassa de Dijon. Bat bé, afegeix-hi sal i pebre i serveix-ho amb l'amanida.