- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base pasta
Amanida de pasta amb carxofa, tomàquet i ruca
Amanida de pasta amb carxofa, tomàquet i ruca
De Bon Preu
Data de publicació: 06 de maig del 2025
Pasta amb carxofes i tomàquet: una amanida fàcil, ràpida i perfecte per emportar. Gaudeix d'aquesta recepta vegetariana!Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 300 g de pasta espiral
- 3 carxofes
- 3 tomàquets
- 0.5 llimona
- 1 grapat de ruca
- 2 talls de pernil salat
- 1 cdta. de vinagre balsàmic o de poma
- Oli d'oliva verge extra
- Sal en escates
Preparació
Pas 1
Neteja les carxofes fins a deixar el cor i la cua, talla-les a quarts. Frega-les amb llimona perquè no enfosqueixin. Salta-les en una paella amb 1-2 cullerades d'oli. Reserva-ho.Pas 2
Cou la pasta en abundant aigua bullint i amb un rajolí d'oli i sal. Escorre-ho i refresca-ho.Pas 3
Renta i talla els tomàquets a quarts no gaire gruixuts, disposa'ls en una safata al costat d'unes rodanxes tallades de pernil salat, la pasta i les carxofes. Barreja-ho suaument i amaneix-ho.