Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Amanida de pasta amb carxofa, tomàquet i ruca

Amanida de pasta amb carxofa, tomàquet i ruca

Amanida de pasta amb carxofa, tomàquet i ruca

De Bon Preu
Data de publicació: 06 de maig del 2025
Pasta amb carxofes i tomàquet: una amanida fàcil, ràpida i perfecte per emportar. Gaudeix d'aquesta recepta vegetariana!
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 300 g de pasta espiral
  • 3 carxofes
  • 3 tomàquets
  • 0.5 llimona
  • 1 grapat de ruca
  • 2 talls de pernil salat
  • 1 cdta. de vinagre balsàmic o de poma
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal en escates

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja les carxofes fins a deixar el cor i la cua, talla-les a quarts. Frega-les amb llimona perquè no enfosqueixin. Salta-les en una paella amb 1-2 cullerades d'oli. Reserva-ho.
  2. Pas 2

    Cou la pasta en abundant aigua bullint i amb un rajolí d'oli i sal. Escorre-ho i refresca-ho.
  3. Pas 3

    Renta i talla els tomàquets a quarts no gaire gruixuts, disposa'ls en una safata al costat d'unes rodanxes tallades de pernil salat, la pasta i les carxofes. Barreja-ho suaument i amaneix-ho.