Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Amanida de mozzarella i nectarina

Amanida de mozzarella i nectarina

De Bon Preu
Data de publicació: 08 de juliol del 2024
Combina el dolç de la nectarina amb el cremós de la mozzarella en aquesta recepta d'amanida refrescant. Perfecta per a l'estiu!
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 boles de mozzarella
  • 4 tomàquets
  • 4 nectarines
  • 1 manat d'alfàbrega fresca
  • 0.5 got d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Talla les mozzarelles, els tomàquets i les nectarines a rodanxes.
  2. Pas 2

    Tritura un grapat de fulles d'alfàbrega (reserva'n algunes de senceres) amb l'oli d'oliva, sal i pebre al gust.
  3. Pas 3

    Col·loca les rodanxes de mozzarella, tomàquet i nectarina, alternant-les, als plats i condimenta-ho amb l'oli d'alfàbrega. Afegeix-hi algunes fulles d'alfàbrega senceres, una mica més de pebre i serveix-ho.