Amanida de mozzarella i nectarina
De Bon Preu
Data de publicació: 08 de juliol del 2024
Combina el dolç de la nectarina amb el cremós de la mozzarella en aquesta recepta d'amanida refrescant. Perfecta per a l'estiu!Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 boles de mozzarella
- 4 tomàquets
- 4 nectarines
- 1 manat d'alfàbrega fresca
- 0.5 got d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Talla les mozzarelles, els tomàquets i les nectarines a rodanxes.Pas 2
Tritura un grapat de fulles d'alfàbrega (reserva'n algunes de senceres) amb l'oli d'oliva, sal i pebre al gust.Pas 3
Col·loca les rodanxes de mozzarella, tomàquet i nectarina, alternant-les, als plats i condimenta-ho amb l'oli d'alfàbrega. Afegeix-hi algunes fulles d'alfàbrega senceres, una mica més de pebre i serveix-ho.