Amanida d'arròs amb tonyina i verdures
De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Crea la teva pròpia amanida! Combina arròs, tonyina i les teves verdures preferides. Una opció ràpida i deliciosa per a qualsevol ocasió.Temps i porcions
1 h 35 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 300g d'arròs semi integral
- 1 ceba vermella
- 1 pebrot vermell
- 1 tomàquet gros
- 400g de tonyina en conserva
- 1u de llimona
- 2 cullerades de salsa de soja
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Posa l'arròs en remull durant una hora i cola'l.Pas 2
En una cassola, posa l'arròs amb un pessic de sal i el doble d'aigua. Porta-ho al foc i, quan arribi al punt d'ebullició, tapa-ho i deixa-ho coure a foc baix fins que estigui el gra cuit. Cola-ho i deixa-ho refredar.Pas 3
Pela la ceba i talla-la a dauets molt petits. També talla a dauets els pebrots i els tomàquets.Pas 4
Barreja l'arròs amb la ceba, els pebrots, el tomàquet i la tonyina. Reserva-ho.Pas 5
En un bol, mescla 100 ml d'oli d'oliva amb el suc de llimona, la salsa de soja, sal i pebre al gust. Amaneix l'amanida amb aquesta vinagreta i serveix-la.