Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Amanida Bloody Mary

Amanida Bloody Mary

De Sofia Janer
Data de publicació: 09 de juny del 2025
Recepta d'amanida Bloody Mary: una explosió de sabor amb tomàquet, api i espècies. Ideal per als dies de calor.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 2 tomàquets (preferiblement de dues varietats diferents)
  • Cebetes amb vinagre
  • Bitxos d'Ibarra en conserva "piparras"
  • Cogombrets en vinagre o agredolços
  • Olives amanides
  • 100 grams de tomàquet triturat
  • 1 cullerada de suc de llima
  • 1 culleradeta de gingebre ratllat
  • 1 cullerada de salsa Worcestershire
  • Tabasco al gust
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal en escates
  • Sal fina
  • Pebre negre

Preparació

5 passos

Preparació amanida

  1. Pas 1

    Talleu els tomàquets al gust i disposeu-los al plat.
  2. Pas 2

    Talleu les cebetes, els bitxos d’Ibarra i els cogombrets (si escau) i afegiu-los al plat, també amb les olives.
  3. Pas 3

    Afegeix les escames de sal i oli d'oliva verge extra.

Preparació vinagreta

  1. Pas 1

    Mescleu tots els ingredients en un pot per emulsionar-los: 100g de tomàquet triturat, 1 cullerada de suc de llima, 1 cullerada del suc dels cogombrets o dels bitxos en conserva, 1 culleradeta de gingebre ratllat, 1 culleradeta de salsa Worcestershire, sal i oli d'oliva verge extratabasco al gust
  2. Pas 2

    Amaniu l’amanida amb la vinagreta i ja la podeu servir.