- Receptes
Amanida Bloody Mary

Amanida Bloody Mary
De Sofia Janer
Data de publicació: 09 de juny del 2025
Recepta d'amanida Bloody Mary: una explosió de sabor amb tomàquet, api i espècies. Ideal per als dies de calor.Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 2 tomàquets (preferiblement de dues varietats diferents)
- Cebetes amb vinagre
- Bitxos d'Ibarra en conserva "piparras"
- Cogombrets en vinagre o agredolços
- Olives amanides
- 100 grams de tomàquet triturat
- 1 cullerada de suc de llima
- 1 culleradeta de gingebre ratllat
- 1 cullerada de salsa Worcestershire
- Tabasco al gust
- Oli d'oliva verge extra
- Sal en escates
- Sal fina
- Pebre negre
Preparació
5 passosPreparació amanida
Pas 1
Talleu els tomàquets al gust i disposeu-los al plat.Pas 2
Talleu les cebetes, els bitxos d’Ibarra i els cogombrets (si escau) i afegiu-los al plat, també amb les olives.Pas 3
Afegeix les escames de sal i oli d'oliva verge extra.
Preparació vinagreta
Pas 1
Mescleu tots els ingredients en un pot per emulsionar-los: 100g de tomàquet triturat, 1 cullerada de suc de llima, 1 cullerada del suc dels cogombrets o dels bitxos en conserva, 1 culleradeta de gingebre ratllat, 1 culleradeta de salsa Worcestershire, sal i oli d'oliva verge extratabasco al gustPas 2
Amaniu l’amanida amb la vinagreta i ja la podeu servir.