
Alvocat amb gambes i pebrot escalivat
De Bon Preu
Data de publicació: 26 de novembre del 2025
Aquesta recepta és una proposta senzilla però amb un aire festiu, ideal per sorprendre en un aperitiu de Nadal. L’alvocat aporta cremositat i frescor, les gambes donen un toc marí i sofisticat, i el pebrot escalivat hi afegeix un punt dolç i fumat que equilibra el conjunt. Es pot presentar tant com a entrant com en petites racions per compartir.Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 3 alvocats
- 8 gambes
- 5 grams de tàperes
- 6 cogombrets en vinagre
- 1 pebrot escalivat
- Oli d'oliva verge extra
- sal
- Pebre blanc
- Perles de salmó
Preparació
Pas 1
Pela i pica a daus l'alvocat, el pebrot, les tàperes i els cogombrets.Pas 2
Barreja-ho i amaneix-ho amb l'oli d'oliva verge, la sal i el pebre.Pas 3
Sala les gambes pelades i marca-les en una paella amb un raig d'oli d'olivaPas 4
Emplata al centre del plat l'alvocat, posa-hi les gambes al damunt i, finalment, amaneix-ho amb un raig d'oli i decora-ho amb perles de salmó.