Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Alvocat amb gambes i pebrot escalivat

Alvocat amb gambes i pebrot escalivat

Alvocat amb gambes i pebrot escalivat

De Bon Preu
Data de publicació: 26 de novembre del 2025
Aquesta recepta és una proposta senzilla però amb un aire festiu, ideal per sorprendre en un aperitiu de Nadal. L’alvocat aporta cremositat i frescor, les gambes donen un toc marí i sofisticat, i el pebrot escalivat hi afegeix un punt dolç i fumat que equilibra el conjunt. Es pot presentar tant com a entrant com en petites racions per compartir.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 3 alvocats
  • 8 gambes
  • 5 grams de tàperes
  • 6 cogombrets en vinagre
  • 1 pebrot escalivat
  • Oli d'oliva verge extra
  • sal
  • Pebre blanc
  • Perles de salmó

Preparació

  • Pas 1

    Pela i pica a daus l'alvocat, el pebrot, les tàperes i els cogombrets.
  • Pas 2

    Barreja-ho i amaneix-ho amb l'oli d'oliva verge, la sal i el pebre.
  • Pas 3

    Sala les gambes pelades i marca-les en una paella amb un raig d'oli d'oliva
  • Pas 4

    Emplata al centre del plat l'alvocat, posa-hi les gambes al damunt i, finalment, amaneix-ho amb un raig d'oli i decora-ho amb perles de salmó.