Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Carxofes al forn

Carxofes al forn

De Bon Preu
Data de publicació: 15 de gener del 2025
Descobreix com fer carxofes al forn de forma ràpida i senzilla. Recepta ideal com a acompanyament per a carns, peixos o com a plat principal vegetarià.
Compra els ingredients

Temps i porcions

35 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 5 carxofes
  • 1 tomàquet madur
  • 1 llimona
  • Un grapat de julivert
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva verge
  • Sal en escates
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja les carxofes, pela-les deixant les fulles tendres i la cua filetejada. Pinta-les amb llimona.
  2. Pas 2

    Talla-les per la meitat i estén-les en una safata per a forn amb paper vegetal, salpebra-les i pinta-les amb oli.
  3. Pas 3

    Cobreix les carxofes amb una picada de l'all, el julivert i el tomàquet i afegeix-hi una mica de sal. Enforna-les 20 minuts a 190 ºC.