Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Atenció client - Preguntes freqüents - Sobre productes de pes variable

Sobre productes de pes variable

Preguntes durant la compra online


Sobre productes de pes variable...

  Actualment, els productes de pes variable i de taulell només estan disponibles a les compres online recollides a Valls, Castellbisbal, Igualada, Palafrugell, Sant Joan Despí, Collbató, Badalona, Banyoles, Mollet, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Sant Pere de Ribes, Granollers, Lliçà d'Amunt, Lleida, Malla, Sant Celoni i Sitges.
  • Com puc saber quins productes estan disponibles per a la meva compra?
   Quan tries data i hora, ens concretes el teu lloc d’entrega de la compra online i és aleshores quan et podem confirmar quins productes tindrem disponibles per la teva compra.
  • Què vol dir que el preu d’un producte és aproximat?
   Els productes amb un preu aproximat són aquells que són a pes variable. Accedint al detall d’informació del producte podràs visualitzar un pes habitual, un pes mínim i màxim i el preu per quilo vigent aquell dia per la peça. Quan posis 1 unitat d’aquest producte a la cistella, t’informarem del preu habitual per aquest producte. Aquesta informació és orientativa.
  • Pagaré més del que indicava la cistella de la compra per un producte de pes variable?
   El preu final indicat a la teva cistella per un producte de pes variable és aproximat. El dia de la preparació de la teva compra online, confirmarem el pes final de la unitat i el preu/quilo vigent. La unitat final pot ser més cara o més barata que el preu informat com a aproximat.
  • Com demano la quantitat que vull comprar en un producte de pes variable?
   Cada unitat que afegeixes a la teva cistella equival a una quantitat de grams fixa. Pots afegir tantes unitats com necessites per arribar al total de pes desitjat.
  • Què passa si m’arriba menys pes del que he comprat en un producte de pes variable?
   Només pagaràs pel preu final de la peça rebuda.
  • Puc retornar un article de pes variable?
   Sí, tenim garantia de devolució per als productes de la compra online. Sempre i quan el protocol preventiu sanitari ho permeti.
  • Hi ha productes al tall i de taulell tradicional disponibles a la web de compra online?
   Sí, exclusivament als punts de recollida de Valls, Castellbisbal, Igualada, Palafrugell, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí, Collbató, Badalona, Banyoles, Mollet, Terrassa, Sant Pere de Ribes, Granollers, Lliçà d'Amunt, Lleida, Malla, Sant Celoni i Sitges. La varietat de producte d'aquesta secció i la professionalitat del tall és la mateixa que als nostres establiments.
  Tornar enrere

  Continues amb dubtes?