Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Sobre productes de pes variable

Preguntes durant la compra online


Sobre productes de pes variable...

  Actualment, els productes de pes variable i de formatgeria al tall només estan disponibles a les compres online recollides a Valls, Castellbisbal, Igualada, Palafrugell, Sant Joan Despí, Collbató, Badalona, Banyoles, Mollet, Terrassa i Sant Pere de Ribes.
  • Com puc saber quins productes estan disponibles per a la meva compra?
   Quan tries data i hora, ens concretes el teu lloc d’entrega de la compra online i és aleshores quan et podem confirmar quins productes tindrem disponibles per la teva compra.
  • Què vol dir que el preu d’un producte és aproximat?
   Els productes amb un preu aproximat són aquells que són a pes variable. Accedint al detall d’informació del producte podràs visualitzar un pes habitual, un pes mínim i màxim i el preu per quilo vigent aquell dia per la peça. Quan posis 1 unitat d’aquest producte a la cistella, t’informarem del preu habitual per aquest producte. Aquesta informació és orientativa.
  • Pagaré més del que indicava la cistella de la compra per un producte de pes variable?
   El preu final indicat a la teva cistella per un producte de pes variable és aproximat. El dia de la preparació de la teva compra online, confirmarem el pes final de la unitat i el preu/quilo vigent. La unitat final pot ser més cara o més barata que el preu informat com a aproximat.
  • Com demano la quantitat que vull comprar en un producte de pes variable?
   Cada unitat que afegeixes a la teva cistella equival a una quantitat de grams fixa. Pots afegir tantes unitats com necessites per arribar al total de pes desitjat.
  • Què passa si m’arriba menys pes del que he comprat en un producte de pes variable?
   Només pagaràs pel preu final de la peça rebuda.
  • Puc retornar un article de pes variable?
   Sí, tenim garantia de devolució per als productes de la compra online. Sempre i quan el protocol preventiu sanitari ho permeti.
  • Hi ha productes al tall i de taulell tradicional disponibles a la web de compra online?
   Sí, exclusivament als punts de recollida de Valls, Castellbisbal, Igualada, Palafrugell, Sant Joan Despí, Collbató, Badalona, Banyoles, Mollet, Terrassa i Sant Pere de Ribes, està disponible l’assortit de productes de formatgeria de taulell. La varietat de producte d'aquesta secció i la professionalitat del tall és la mateixa que als nostres establiments.
   A la resta de punts de recollida o llocs d'entrega online no es disposa de venda online en productes de taulell.
   La resta de seccions de taulell com ara la peixateria, la xarcuteria o la carn encara no estan disponibles per a cap entrega online.
  • Avís important:
   Degut a la preparació en el nostre obrador, els productes descrits com a formatgeria al tall poden contenir els següents al·lèrgens: gluten, llet, ou, soja, fruits de closca, sulfits, peix, crustacis, mostassa i api.
   Les informacions d'al·lèrgens facilitades a la web i app de compra online en els productes de formatgeria al tall apliquen únicament als al·lèrgens que conté el propi producte abans de la seva manipulació a l'obrador. Informem que no podem garantir l’absència dels al·lèrgens degut a la preparació en el nostre obrado.
  • Puc escollir el tipus de tall del producte de formatgeria de taulell?
   Els formatges al tall comprats per la web o app de compra online tenen un tipus de tall per defecte que ve informat a la seva descripció. També, es pot identificar el tipus de tall en la imatge del producte.
  Tornar enrere

  Continues amb dubtes?