Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Atenció client - Preguntes freqüents - Sobre el preu i el pagament

Sobre el preu i el pagament

Preguntes durant la compra online


Sobre el preu i el pagament

 • Els preus són comparables als del supermercat/hipermercat?
  Sí. Els preus aplicats als productes són els mateixos que podràs trobar als supermercats Bonpreu Esclat, si bé hi poden haver algunes variacions segons les ofertes o promocions puntuals vigents.
 • Quines són les formes de pagament acceptades?
  Les compres es poden pagar amb targeta de crèdit o dèbit VISA o Mastercard. Queden excloses les targetes American Express i targetes virtuals.
 • En quin moment pagaré la compra online?
  Quan validis la compra des de la web o app de Bonpreu Esclat online, ens facilitaràs les dades del pagament de la compra (targeta bancària). No obstant, el pagament s’efectuarà per l’import total de la compra un cop te l’hàgim entregat i hagis confirmat presencialment que els productes servits et satisfan.
 • Per què l'import de l'autorització bancària és superior al de la meva compra?
  L’import de l’autorització bancària inclou fins a un 6% afegit sobre el total de la compra per cobrir possibles canvis de productes substitutius o bé variacions de pes en el producte. En qualsevol cas, l’import que finalment pagaràs serà el corresponent als productes entregats. Aquest és un requisit necessari per a les compres online de pagament amb normativa europea PSD2 RD 3/2020 del 4 de febrer Directiva (EU) 2015/2366.
 • Puc pagar en efectiu quan reculli la compra?
  No. Per seguretat i efectivitat en el servei, només treballem amb pagaments realitzats amb targeta Visa, Mastercard, Visa Electron (queden excloses les targetes American Express, virtuals i targetes amb codi CVV dinàmic). D’aquesta manera, es garanteix al client el cobrament exacte de la compra i la rapidesa en la recollida de la compra.
 • És segur pagar per Internet amb la targeta de pagament?
  Si. El pagament es fa amb total seguretat a la nostra web. El nostre servidor web utilitza tecnologia SSL, la qual aporta una fiabilitat completa al nostre comerç electrònic. La tecnologia SSL encripta, des de la seva entrada, les teves dades bancàries i contrasenyes. Així, resulta impossible llegir-les durant la seva transmissió per Internet. L’única informació que circula després per la nostra web és un número associat a la teva targeta que no permet, en cap cas, identificar el número de targeta. Alhora, treballem amb el procediment 3D Secure d'acord amb la normativa PSD2, la nova forma de pagament que permet realitzar les compres online de manera segura, ja que autentifica el comprador com a legítim titular de la targeta bancària que s’està utilitzant.
 • Si vull anul·lar la compra, com puc cancel·lar el pagament?
  El pagament es realitza després de la recollida de la compra. Si cancel·les la teva compra abans de recollir-la, el pagament encara no s’haurà fet efectiu. Les compres cancel·lades no comporten cap recàrrec.
 • Per què la meva targeta de pagament no funciona?
  Les compres es poden pagar amb targeta de crèdit o dèbit VISA o Mastercard. Valida que la teva targeta bancària sigui un dels mètodes de pagament acceptats. En aquest cas, valida que no estigui caducada i que el CVV introduït sigui el correcte. Per a qualsevol dubte en el pagament, estem a la teva disposició les 24 hores els 365 dies de l’any al telèfon 900 500 005.
Tornar enrere

Continues amb dubtes?