Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Preguntes freqüents

Com puc modificar una compra que ja tinc validada.


Un cop validada una compra, es pot modificar tantes vegades com sigui necessari fins hores abans de l'entrega de la compra

 • Fins quan puc modificar una compra?
  Podràs afegir i treure productes d'una compra fins hores abans de la seva entrega, tal i com s'indica en el correu de confirmació que has d'haver rebut.
 • Com puc modificar una compra?
  Fes clic al vídeo i t'ensenyem com modificar la teva compra online.
  Per tal de modificar els productes de la teva compra serà necessari que iniciïs la sessió amb el teu usuari i contrasenya i, fet això, escullis l’opció ‘MODIFICA LA COMPRA’ que veuràs a la pantalla inicial.
  En visualitzar la compra, hauràs d'afegir les unitats del producte que vols incloure i/o treure les unitats del producte no desitjat a la teva compra. Pots fer-ho tants cops com sigui necessari.
  Un cop modificada la compra, fes click sobre del carro de la compra que apareix a la part superior dreta de la pantalla i accediràs al resum de la teva compra; un cop dins, cal que facis click al botó groc “DESAR ELS CANVIS”.
  Un cop desats els canvis, apareixerà una pantalla amb suggeriments de productes que potser també vols afegir a la teva cistella i hauràs de clicar a la part inferior dreta sobre el botó taronja “CONTINUA”.
  Per últim, veuràs els detalls de l’entrega i del pagament; a la part dreta, hi figurarà el resum i hauràs de al botó taronja “FINALITZA LA COMPRA”.
  Una vegada hagis finalitzat el procés i s’hagi modificat la compra correctament, rebràs un correu electrònic on es confirmaran els canvis efectuats.
 • Com puc saber si he modificat correctament la meva compra?
  Comprova a la teva bústia de correu electrònic que has rebut un correu on es confirmen els canvis realitzats.
 • Per a qualsevol suggeriment o consulta, tens a la teva disposició les següents formes de contacte: Per correu electrònic: clientonline@bonpreu.cat o per telèfon: 900 500 005