Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Sobre la subscripció BPas...

 • Què és la subscripció online BPas?
  La subscripció online anomenada BPas permet tenir el cost de servei gratuït a les compres online. El fet d'estar subscrit al BPas també et dona avantatges extres a Bonpreu i Esclat. Per tenir la subscripció BPas activa és necessari comprar-la des del web bonpreuesclat.com o des de l'app mòbil de compra online i la pot adquirir qualsevol client de Bonpreu i Esclat que estigui registrat online.
 • Quins són els avantatges de la subscripció BPas?
  Aquests són els avantatges pels clients subscrits al BPas: cost de servei gratuït a les compres online a domicili, cost de servei gratuït també a les compres recollides als punts de recollida online, 1 cèntim per litre de descompte addicional en els carburants de les benzineres Esclatoil, descomptes exclusius. Properament anirem incorporant nous avantatges associats al BPas.
 • Com funciona?
  Fent el pagament de la subscripció, gaudeixes de cost de servei gratuït a totes les teves compres online durant el període de temps que hagis contractat.
 • Com el puc comprar?
  El BPas es pot comprar accedint a la pàgina “Subscripció online BPas” i clicant al botó “SUBSCRIU-TE ARA” . Aquesta pàgina es troba al peu de pàgina. També hi pots accedir des del teu compte client i fent clic al banner de la pàgina principal.
 • Quant costa?
  El preu varia segons el model de subscripció que es vulgui comprar.Hi ha 6 models de subscripció BPas possibles.
 • Quant temps dura?
  Et pots subscriure al BPas i pagar de manera mensual (la subscripció dura 1 mes), semestral (la subscripció dura 6 mesos) o anual (la subscripció dura 1 any). La durada del BPas comença el dia que et subscrius i fas el primer pagament. La durada de la subscripció són dies naturals.
 • Funciona tots els dies de la setmana?
  Es pot triar entre dos models de subscripció BPas. El model BPas Total ofereix cost de servei gratuït tots els dies de la setmana amb servei online disponible. I el BPas Mini ofereix cost de servei gratuït a les entregues fetes de dimarts a dijous.
 • Hi ha alguna condició a les compres online fetes amb BPas?
  El BPas no té més restriccions de les que té la compra online general: et permet fer una compra online al dia, el mínim de compra és el mateix (35€) i l'horari de servei també és el mateix.
 • Què passa un cop la subscripció s'acaba?
  Per defecte, les subscripcions es renoven automàticament. Això suposa que, després de l’últim dia de vigència, s’executa de nou el pagament per aquesta subscripció i segueixes gaudint del servei de manera continuada i sense interrupcions. S’envien notificacions email per informar-te de l’estat de la teva subscripció online. Una notificació email és la que avisa dies abans de la renovació de la subscripció. La subscripció funciona fins el dia indicat (inclòs). Per exemple, una subscripció mensual activa des del 5 d’agost es renovarà el 6 de setembre ja que el servei Bpas funcionarà el dia 5 de setembre inclòs. Si vols aturar la renovació automàtica d’un BPas, la pots cancel•lar des del teu compte client. Accedint a “el meu compte” dins la secció “ Subscripció BPas” i clicant a “Cancel•la la renovació automàtica”. També ens pots contactar a Atenció al client.
 • Què passa si una subscripció no té la renovació automàtica?
  Si una subscripció BPas no té la renovació automàtica i arriba al seu últim dia de vigència, l’endemà deixaràs de tenir el cost de servei online gratuït i els avantatges extres també quedaran desactivats. La teva subscripció BPas ja no estarà activa.
 • A qui pot interessar aquesta subscripció online?
  Als clients que compren online sovint. Especialment a aquells clients que ja tenen més de 5 compres a domicili i no gaudeixen de cap bonificació en el cost del servei.
 • Es fa un tiquet per la compra de la subscripció?
  El tiquet de compra del BPas es pot consultar al teu compte client online a la secció “Subscripció BPas” i es pot facturar com la resta de tiquets.
 • Altres informacions a tenir en compte
  De moment, el pagament de la subscripció no queda inclòs dins del pla de fidelització de la targeta client de Bonpreu Esclat. Això suposa: l'import de la subscripció online no acumula l'1%, tampoc hi aplica cap tipus de descompte com ara vals i no pots bescanviar el total acumulat quan compres el BPas.
 • Les comandes online que facis amb el BPas actiu i cost de servei gratuït sí que acumulen 1%, es poden aplicar descomptes i pots bescanviar el total acumulat.
 • El cost de servei gratuït funciona en el compte client online des del qual l'has comprat. No aplica als comptes vinculats o de la mateixa llar.
 • Quan gaudeixes del servei BPas no apliquen altres promocions en el cost del servei ja que no estàs pagant cap cost pel servei en aquella comanda.
 • La subscripció BPas no suposa preferència en el servei de compra online.
 • El BPas no aplica al cost de les bosses.
Tornar enrere