Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Pizza de calçots i alberínia



Ingredients per a 4 persones:

  • 1 base de pizza (comprada o feta a casa)
  • 4 calçots, pelats i tallats a rodanxes
  • 1 albergínia, tallada a rodanxes fines
  • 200 g de formatge mozzarella, ratllat
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust
  • 1 pot de tomàquet natural triturat
  • Orenga

Preparació:

  • Preescalfa el forn a 200 graus.
  • Estén la base de pizza sobre una safata per forn.
  • En una paella, calenta una cullerada d'oli d'oliva a foc mitjà.
  • Salteja els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva.
  • En la mateixa paella, afegeix l'altre cullerada d'oli i salteja les rodanxes d'albergínia fins que estiguin daurades i tendres.
  • Distribueix els calçots saltejats i les rodanxes d'albergínia sobre la base de pizza, prèviament untada amb tomàquet natural triturat.
  • Espolvoreja el formatge mozzarella ratllat per sobre.
  • Afegeix sal, pebre i orenga al gust.
  • Enforna la pizza durant uns 15-20 minuts o fins que la base estigui cruixent i el formatge estigui completament fos.
  • Treu la pizza del forn i deixa-la refredar durant uns minuts abans de tallar-la.
  • Serveix immediatament i gaudeix de la teva pizza de calçots i albergínia per a 4 persones.
Compra els productes per fer les receptes!